Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Ostali športi   |   Aston Martin
Bondova kaskaderka v bondovi ekipi F1
Kaskaderka iz Bondovih filmov in voznica serije W Jessica Hawkins se je pridružila ekipi Aston Martin kot voznica ambasadorka.
Ursa Prosenjak
21. maj 2021 | 2:35:58

Ekipa je v izjavi za javnost pojasnila, da bo Hawkinsova s partnerji sodelovala v različnih disciplinah, podrobneje pa njenih nalog niso opisali.

Povezava med znamko Aston Martin in filmskim tajnim agentom sicer sega daleč nazaj, zdaj pa so jo s preimenovanjem ekipe Racing Point še nadgradili z dirkaško komponento.

Jessica Hawkins je sicer britanska prvakinja v kartingu ter tekmovalka v seriji W, s sodelovanjem z ekipo Aston Martin pa sledi zgledu prvakinje Jamie Chadwick, ki sodeluje z ekipo Williams.

»Ko sem imela kakšnih 10 ali 11 let so mi napovedali, da bom gotovo nekoč tekmovala v Formuli 1, vendar se to nikoli ni realiziralo,« pripoveduje Hawkinskova, ki je nekoč na stezi premagala Alexandra Albona. »A čeprav mi to ni uspelo, sem zelo ponosna na svojo pot in svoje dosežke ter na vse, kar sem prestala, da sem prišla do sem.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
mansell
Bi bilo zanimivo videti spet kako žensko v F1. Jaz se sicer spomin le Giovanne Amati, ki pa je bila bolj kot ne le napoti....
21.5.2021 10:17:48
ripmork
Se strinjam, super bi bilo po dolgem času videt žensko f1 voznico. Če je uspela Albona premagat, očitno je potencial
21.5.2021 19:50:08

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija