Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Ostali športi   |   Čudeži
Correa se vrača v F3!
Skoraj leto in pol po hudi nesreči v Spaju 2019 se Juan Manuel Correa vrača na dirkaške steze.
Artur Švarc
1. februar 2021 | 16:20:51

Nesreča na dirki F2 2019 v Spaju se je končala tragično – življenje je izgubil Anthoine Hubert, ko je v njega priletel Correa. S hudo polomljenimi nogami je mladi dirkač bil tik pred tem, da mu jih morajo amputirati, a trdna volja in vztrajnost zdravnikov so Correi po rehabilitaciji omogočili ne samo, da je shodil, pač pa da se lahko vrne na dirkaške steze.

Correa je podpisal pogodbo za 2021 in bo vozil v F3 za ekipo ART Grand Prix

»Zelo sem srečen, da sem nazaj po vsem tem, kar sem prestal. Izjemno hvaležen sem ART GP, to mi pomeni ogromno, da verjamejo v moj povratek. F3 je prehodno leto, moje stanje so še vedno dirkanje v F1 in to je moj prvi korak v poti do tja.«

21-letni Correa se zaveda, da ga čaka težka pot: »Moji cilji so malce pred mano, še vedno moram veliko storiti pri sebi. Nisem vozil leto in pol in čaka me strma krivulja učenja. V sezono vstopam brez pričakovanj, ne bom si postavljal zahtev, dal bom vse od sebe, počel, kar rad počnem in že to je zmaga.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
RUNC
Johnny Herbert II, samo da je bilo verjetno pri njemu še malo hijše kot pri Britancu.
3.2.2021 16:47:37
hubertfast
Ok, vsaka čast. Vendar, Feničani so izumili denar in kdo bo pokril njegovo ponovno udejstvovanje v F3? A ni ceneje vzeti dva mala šampiona v stilu Hamiltona? Ja, saj vem, ni jih.
3.2.2021 18:13:56

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2021 Avtomanija