Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Ostali športi   |   Formula E
Potrjen datum začetka sezone
Formulo E je pandemija močno prizadela, toliko bolj, ker električni dirkaški razred tekmuje skoraj izključno na uličnih dirkališčih. Nekaj časa je bila pod vprašajem tudi sezona 2021, vendar je zdaj potrjen datum začetka.
Ursa Prosenjak
8. januar 2021 | 18:54:55

Sezona se bo uradno začela 26. in 27. februarja v Rijadu v Savdski Arabiji. Prvotno naj bi uvodna dirka potekala v prestolnici Čila Santiagu, toda zaradi logističnih težav, ki so posledica pandemije koronavirusa, to ni možno.

Prav tako še zdaleč ni zanesljiv potek preostanka sezone. Dirke na Kitajskem, v Mehiki in v Čilu naj bi se zvrstile v začetku leta, zdaj pa so prestavljene na še nedoločen datum. Ostale dirke sicer imajo okvirne datume, ki pa še niso uradno potrjeni.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
rovokopac
Dirkanje smetišnic. 😥
9.1.2021 15:18:50
skrivo
Te e-Formule počasi ratujejo hitre zverine, se spomnim kako je to šlo prvo sezono, sedaj se pa že kar fino hitro peljejo. Če bodo F1 do konca zajeb... (v twj smeri gredo), potem bo FE čez nakaj let hitrejša od F1. Zvoka pa itak že danes nikjer ni, z izjemo WRC-ja in drugorazrednih dirk, kjer se pa avti samo derejo, gre pa nikamor.
10.1.2021 23:12:48

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2021 Avtomanija