Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Ostali športi   |   F2 – Bahrajn – 2. dirka
Ghiotto zmagal, Schumacher šesti
Sprint dirka s 23 krogi, kjer niso zahtevani postanki v boksu, je postregla z zmago Ghiotta pred Sette Camaro in Latifijem, včerajšnjim zmagovalcem.
Artur Švarc
31. marec 2019 | 14:11:10

S prvega mesta pa je štartal Mick Schumacher, ki je nekaj krogov še držal vodstvo pred zasledovalci, potem pa počasi zdrsnil nazaj. Na polovici dirke je nekaj dirkačev odšlo v bokse po nove gume, med drugim tudi Luca Ghiotto, ki se je potem iz druge polovice s tremi sekundami na krog približeval vodilnim in 3 kroge pred koncem tudi prišel v vodstvo. Latifi in Sette Camara nista bila v boksu, prav tako ne Schumacher, ki sta ga pred koncem dirke ulovila še Deletraz in Zhou. Vseeno je šesto mesto za mladega Nemca odličen rezultat. Naslednjič bomo F2 spremljali v Azerbajdžanu.

Juan Manuel Correa iz Sauberja je edini, ki je poškodoval dirkalnik in moral v bokse po nov nos, mladi Alesi pa je blokiral tako močno, da je iz sprednje desne gume celo pogledalo platno. V prevnstvu z zmago in drugim mestom vodi Ghiotto, dve točki pred Latifijem, Kandčan pa ima pred moštvenim kolegom Sette Camaro še osem točk prednosti. Schumacher je osmi z osmimi točkami.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Brumbrum44
Sette camera je res dobr... Lepo se je prebival naprej.. In kar hitro....
1.4.2019 17:43:17
hubertfast
Ta Camara je tudi McLarnov, če se ne motim. Ghiotto je tudi dobro odfural.
1.4.2019 18:42:21

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija