EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Ostali športi   |   Indy 500
Avstralski dan tudi v Indianapolisu
Po zmagi Ricciarda v Monte Carlu je avstralska zastava zavihrala tudi na slovitem ovalu.
Artur Švarc
27. maj 2018 | 21:51:18

Will Power je s Penskejem dobil 102. izvedbo slovite dirke, na drugem mestu je bil Ed Carpenter, tretji pa Novozelandec Scott Dixon.

Za Avstralca je to prva zmaga na tej dirki, ki so jo danes zaznamovala številna trčenja in odstopi. Med drugimi do cilja nista prišla niti Danica Patrick, doslej najvišje uvrščena voznica na tej dirki (tretja leta 2009), ki je na svojem zadnjem Indyju v karieri po trčenju odstopila v 68. krogu, ter lanski zmagovalec Japonec Takuma Sato že v 48. krogu od 200.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Mitja Bonča
Zelo zmanjšan downforce dirkalnikov, je res popestril dogajanje na dirki. So šli nazaj v 80 ali 90 leta. Drugače sama dirka pa super. Rossi je bil car proti konuc dirke, ampak se mu ni izšlo. Tip je prehiteval kot nor, kar po zunanjio strani.
27.5.2018 22:26:46

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija