EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Ostali športi   |   Formula E
VN Pariza Vergnu
Vodilni v skupnem seštevku Francoz Jean Eric Vergne (Techeetah) je zmagovalec osme dirke v sezoni v Parizu.
Zoran Habot
28. april 2018 | 23:08:08

Dirko, v kateri je vodil od štarta do cilja, je zaznamoval Vergnov moštveni kolega Andre Lotterer. Slednji je po obvezni menjavi dirkalnika prevzel drugo mesto, a mu je pred ciljem zmanjkalo energije in ga je prehitel Lucas Di Grassi (Audi), kamor se je prebil iz 6. mesta . Di Grassi je imel tudi najhitrejši krog na dirki, kar mu je v skupnem seštevku prineslo 3 dodatne točke.

Tretji na dirki je bil Sam Bird, ki o težavah Lottererja ni bil pravilno obveščen. Zato se je na ciljni ravnini zaletel vanj, a kljub temu prečkal ciljno črto na 3. mestu s poškodovanim dirkalnikom. Po dirki je izjavil: “Lotterer se ne bi smel voziti po sredini dirkališča, če mu je zmanjkalo energije. To ni varno.”

Četrti je bil Maro Engelom (Venturi) pred Sebastienom Buemijem (Renault). Lotterer je končal dirko kot šesti

Fan boost so gledalci in navijači namenili Lucasu di Grassiju, Danielu Abtu in Sebastianu Buemiju. Vsi so ga s pridom izkoristili, saj so s pomočjo dodatne energije lažlje prehiteli nasprotnike. Največ mest je med dirko pridobil Daniel Abt (Audi), saj je napredoval iz 15. na skupno 7. mesto.

Ekipa Andretti BMW je največja osmoljenka, saj sta odstopila oba dirkača in sicer Antonio Felix da Costa in Tom Blomqvist.

Vergne ima sedaj 31 točk prednosti pred Samom Birdom. Med ekipami vodi Techeetah pred DS Virgin. Naslednja dirka Formule E bo 19. maja v Berlinu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija