Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Ostali športi   |   Formula E
Pred sedmo dirko sezone Jaguar predstavil I-Type 3
Ta vikend bo v Rimu potekala sedma dirka sezone 2017/18 ABB Formula E. Glavno mesto Italije – Rim, bo prvič gostil vedno bolj popularno električno serijo. Vso dogajanje bo potekalo v soboto 14. aprila na eni najdaljših prog v Formuli E letos.
Zoran Habot
10. april 2018 | 8:56:05

Pred dirkaškim vikendom je Panasonic Jaguar Racing pokazal dizajn svojega električnega dirkalnika I-TYPE 3 Gen2, s katerim bo tekmoval v prvenstvu ABB FIA Formule E v sezoni 2018/19.

Vodja ekipe James Barclay je izjavil, da so se pridružili Formuli E, da bi lahko znanje, dizajn in rezultate, ki jih bodo pridobili v tem tekmovanju, v prihodnosti prenesli v osebna vozila Jaguar in Land Rover.

Panasonic Jaguar Racing, za katerega vozita Nelsonu Piquet Jr. in Mitch Evans, bo sodeloval tudi na drugem skupnem testu vseh proizvajalcev, ki bo na dirkališču Calafat v Španiji. Na drugem testu bo dirkalnik vozil Mitch Evans, ki je zmagal zadnjo dirko prejšnje sezone v Hong Kongu.

Pred dirko, katere uradni sponzor je Mercedes-Benz s svojo električno znamko EQ, bo Audi predstavil tudi električni taksi E-tron Vision Concept s kar 815 konjskimi moči.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija