EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Ostali športi   |   IndyCar
Drugo dirko dobil Newgarden
Prvo letošnjo dirko na ovalu, ki je potekala v Phoenixu, je dobil dirkač Penske Chevroleta.
Zoran Habot
9. april 2018 | 11:22:59

Newgarden je s poznim postankom v boksih izkoristil sveže pnevmatike in po nesreči Eda Jonesa tri kroge pred koncem prehitel do tedaj vodilnega novinca, Roberta Wickensa. Tretje mesto je osvojil Aleksander Rossi.

Newgarden je z zmago prevzel skupno vodstvo po dveh dirkah in je na dobri poti, da tudi letos osvoji naslov prvaka. To je bila 198. zmaga za ekipo Penske v zgodovini serije IndyCar. V skupnem seštevku je drugi Aleksander Rossi, tretji pa Sebastian Burdais, ki si je privozil prvo mesto v kvalifikacijah, a je dirko končal s krogom zaostanka na 13. mestu.

Burdais je po kazni vožnje skozi bokse nazadoval za krog, Rossi pa je po enaki kazni pokazal svoje mojstrstvo in zaostanek kroga nadoknadil s 53 prehitevanji ter na koncu zasedel tretje mesto.

Naslednja dirka IndyCar bo 15. aprila v Long Beachu v Južni Kaliforniji.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija