EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Ostali športi   |   Formula 4 Asia
Zmagovalec je ... varnostni avto
V eni najbolj bizarnih dirk zadnjih let, če ne desetletij, je do cilja prišel samo varnostni avto.
Artur Švarc
30. september 2017 | 11:44:17

Spremljevalna serija dirke v Sepangu, azijska serija 4, je bila žrtev vremena na zelo nenavaden način. Zaradi včerajšnjih težav z jaškom, se je spremenil urnik in to tako, da sta obe dirki, običajna in sprint dirka, potekali ena za drugo.

Prva dirka je potekala brez drame in jo je dobil Daniel Cao, v drugo pa se je dogajalo neverjetno. Proti koncu druge dirke je vsem vodilnim devetim dirkalnikom zmanjkalo goriva. Cao se je ustavil v šestem od osmih krogov, za njim pa v tem krogu še trije dirkalniki. Organizatorji so na stezo poslali varnostni avto, saj je bilo veliko dirkalnikov ustavljenih na nevarnem mestu. Ko se je začel zadnji krog, je za SC vozil le še en dirkalnik, a je tudi ta izdihnil v drugem ovinku. Srečnež Kane Shepherd je tako postal zmagovalec, saj je odpeljal največ dirke, a v cilj je dejansko pripeljal le varnostni avto. Težava naj bi  bila v napačnem izračunu goriva, potrebnega za obe dirki, saj so običajno med eno in drugo dirko dolili gorivo, tokrat pa so začeli z gorivom za obe.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija