EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Dixon nekaj ur po koncu kvalifikacij oropan
Ta zgodba sodi med tiste saj ni res, pa je. Najhitrejši na kvalifikacijah za Indy 500, Scott Dixon, je bil nekaj ur pozneje žrtev ropa.
Artur Švarc
23. maj 2017 | 11:32:54

Po poročanju Fox59, se je incident pripetil ob 10 zvečer po lokalnem času, ko je Dixon v avtomobilu čakal na postrežbo iz Taco Bella. K njemu sta pristopila dva smrkovca in mu na čelo prislonila pištolo ter zahtevala denarnico in telefon. Skupaj z njim v avtomobilu je bil tudi Dario Franchitti, fantje pa so si skupaj z družicami na parkirišču za avtodome ob dirkališču zaželeli večerje. No, prav Dixon, ki je zaradi osvojenega najboljšega štartnega položaja »častil«, je potem izročil ženino denarnico, storilca pa sta pobegnila. Nekaj kasneje so oba, bila sta stara 14 in 15 let, prijeli policisti.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija