EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Ostali športi   |   Dirka prvakov
Montoya dobil Dirko prvakov
Včeraj je v Miamiju potekala znamenita Dirka prvakov, svoje prve zmage pa se je veselil Juan Pablo Montoya.
Matej Natek
22. januar 2017 | 15:05:17

Kolumbijski dirkač, ki se je Dirke prvakov udeležil prvič, je najprej ugnal Travisa Pastrano, nato Felipeja Masso, v finalu pa mu je nasproti stal Tom Kristensen, ki je pred tem izločil Jensona Buttona in Davida Coultharda. Zanimivo pa je, da je bil za Kristensena to že četrti nastop v finalu v zadnjih petih letih, ki pa se znova ni končal po njegovih željah, saj je Montoya dirko dobil že po dveh vožnjah –najbolj izenačena je bila prva vožnja, ko ju je ločilo zgolj osem stotink sekunde. 41-letni Kolumbijec je sicer postal tudi najstarejši zmagovalec Dirke Prvakov. Danes zvečer po na sporedu še dirka za Pokal narodov, kjer bo Montoya v ekipi z Gabbyjem Chavesom.

Včerajšnji večer je sicer zaznamovala nesreča med Masso in Wehrleinom, ki se je končal z dotikom in prevračanjem slednjega. Nemški dirkač je namreč ob začetku zadnjega kroga zapeljal nekoliko preveč v desno in se dotaknil bližnje ograde, zaradi česar pa ga je nato odneslo naravnost v Brazilčev 3-kolesni dirkalnik. Na srečo pa sta jo Wehrlein in njegov sovoznik odnesla brez praske.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
matjazh
Še ena polomija pred praznimi tribunami. A so razmišljali da bi organizirali tole kje sredi sahare ali kaj podobnega?
22.1.2017 18:55:46

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija