EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Dirke   |   Sobota - 3. trening
Hamilton tudi v tretje
Pred kvalifikacijami je Lewis Hamilton dobil še tretji trening, le da je razlika tokrat pred Vettlom le dobra desetinka. Trening je bil nekoliko krajši zaradi trčenja Hulkenberga.
Artur Švarc
6. oktober 2018 | 6:58:48

Hamilton je na vrh prišel bolj proti koncu treninga, saj je večino časa čakal v garaži. Že pred začetkom treninga je rahlo deževalo, nakar se je steza po 15 minutah toliko namočila, da ni bila več primerna za suhe gume. Na začetku treninga sta na vrh prišla oba Ferrarija, Raikkonen pred Vettlom. Na polovici treninga je prvi nazaj na stezo prišel Bottas, ki je po radiu opozoril na mokre robnike. Večina pri vrhu je imela težave, Raikkonen je zapeljal na široko, Vettel je zapeljal izven steze v drugem Degnerju, vse se je odvilo šele 10 minut do konca.

Najprej je Vettel postavil najhitrejši čas 1:29.715, potem pa ga je Hamilton kljub napaki prehitel še za 116 tisočink. Raikkonen je ostal tretji, Verstappen pa četrti pred Bottasom.

Tri minute do konca je po hribu navzgor skozi ese odneslo zadek Hulkenbergovega Renaulta. Nemec je zapeljal malce na široko v prvi kombinaciji in ko je lovil dirkalnik, je le tega obrnilo in je z zadkom priletel na polno v gume. Škoda je bila kar precejšnja. Whiting je aktiviral rdečo zastavo, trening pa se potem ni nadaljeval.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija