EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Dirke   |   Sobota - 3. trening
Hamiltonu zadnji trening
Lewis Hamilton je za 13 tisočink ugnal Bottasa na zadnjem treningu pred kvalifikacijami, Brendon Hartley pa je tik pred koncem doživel hudo trčenje.
Artur Švarc
12. maj 2018 | 13:39:02

Trening je bil predčasno končan, ko je Novozelandec v devetem ovinku izgubil nadzor nad dirkalnikom in z zadkom priletel v gume. Hartley je izstopil nepoškodovan, dirkalnik pa je vprašanje, če bo sestavljen do kvalifikacij.

Tako sta na vrhu lestvice ostala oba Mercedesa, ki imata pred Ferrarijema nekaj desetink prednosti. Peto mesto je zasedel Ricciardo.

Vettel in Raikkonen sta sicer postavila Rdeče na vrh na supermehkih gumah, a ko so pri Mercedesu obuli »rdeče« gume, sta se Mercedesova dirkača vrnila na vrh. Hamilton je bil z 1:17.281 13 tisočink hitrejši od Bottasa, prednost pa bi bila verjetno večja, če svetovni prvak ne bi zapeljal s proge in na koncu pred ciljno ravnino še pošrek.

Med omembe vrednimi dogodki na treningu so bili še bližnje srečanje Hulkenberga in Sainza v 13. Ovnku, ko je Nemec naletel na počasi vozečega moštvenega kolega, težave Verstappna z elektriko in kot rečeno Hartleyevo trčenje.

Seznam dirkčev zaključujeta oba Williamsa, Stroll pa je imel tudi bližnje srečanje z ograjo v četrtem ovinku, a se je za milimeter rešil dotika.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
hubertfast
Zelo sumljivo? A se Mercedes vrača tam kjer mu je mesto?
12.5.2018 15:00:57
tadejkrze
Pirelli se vrača tja kjer mu je mesto.
12.5.2018 15:04:51
iceman717
Ja nooo saj Ferrari pa pokuri že samo ob štartu 0.6kg/100km olja tako da....
12.5.2018 18:45:36

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija