EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Dirke   |   Petek - 2. trening
Bottas najhitrejši še v drugo
Zmagovalec zadnje dirke v Avstriji je bil tudi na drugem treningu hitrejši od moštvenega sotekmovalca Lewisa Hamiltona.
Artur Švarc
14. julij 2017 | 20:00:32

Na popoldanskem treningu je bil Bottas za 47 tisočink hitrejši od domačega aduta in moštvenega sotekmovalca Lewisa Hamiltona, tretji je bil Bottasov rojak pri Ferrariju Kimi Räikkönen. Četrti čas je dosegel vodilni v skupnem seštevku, prvi Ferrarijev voznik Nemec Sebastian Vettel.

Bottas je bil najhitrejši že na prvem prostem treningu. Tudi dopoldne je bil drugi štirikratni zmagovalec te dirke Hamilton, ki je zaostal le 0,078 sekunde, na tretje in četrto mesto sta se uvrstila dirkača Red Bulla, Nizozemec Max Verstappen in Avstralec Daniel Ricciardo, za njima pa sta se zvrstila še oba dirkača Ferrarija. Peti je bil Räikkönen, mesto za njim pa Vettel.

V SP je pred britansko dirko, po kateri bo tekmovanje na polovici sezone, v vodstvu Vettel, ki ima 20 točk prednosti pred Hamiltonom. Tretji je Bottas, ki ima še 15 točk manj.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija