EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
:: Dirke
Petek - 2. prosti trening
20. oktober 2017
Hamilton ostaja korak pred konkurenti
Lewis Hamilton je dobil tudi drugi prosti trening za VN ZDA, kjer pa je bil skoraj štiri desetinke sekunde hitrejši od drugouvrščenega Maxa Verstappna. Sebastian Vettel, ki je imel znova več kot pol sekunde zaostanka, se je moral tokrat zadovoljiti s tretjim mestom.
Petek - 1. prosti trening
20. oktober 2017
Hamilton pol sekunde pred Vettlom
Na prvem prostem treningu za VN ZDA sta se najbolje izkazala letošnja glavna rivala za osvojitev naslova svetovnega prvaka. Bolje se je izkazal Lewis Hamilton, ki pa je imel tokrat že več kot pol sekunde prednosti pred Sebastianom Vettlom. Še približno pol desetinke sekunde več je zaostal tretjeuvrščeni Valtteri Bottas.
Nedelja - dirka
8. oktober 2017
Hamiltonu zmaga, Vettel z novo ničlo
Lewisu Hamiltonu je uspelo z zmago na dirki za VN Japonske napraviti velik korak k osvojitvi letošnjega naslova svetovnega prvaka. Sebastian Vettel je namreč znova odstopil, v skupnem seštevku pa ima za Angležem sedaj že 59 točk zaostanka. Na dirki je sicer drugo mesto osvojil Max Verstappen, tretji pa je bil Daniel Ricciardo.
Sobota - kvalifikacije
7. oktober 2017
Časi
Sobota – kvalifikacije
7. oktober 2017
Hamilton melje naprej
Samo teden dni po Maleziji je Mercedes spet dober stari stroj za mletje konkurence.
Sobota - 3. trening
7. oktober 2017
Bottasu zadnji trening v Suzuki
Valtteri Bottas je bil najhitrejši na zadnjem treningu pred nedeljsko veliko nagrado Japonske v Suzuki
Petek - 2. trening
6. oktober 2017
Časi
Petek – 1. Trening
6. oktober 2017
Moker trening, poln nesreč
Vettel je najhitrejši s prvega treninga v Suzuki, za dve desetinki je bil hitrejši od Hamiltona.
Petek - 1. trening
6. oktober 2017
Časi
VN Japonske
5. oktober 2017
Vreme
Formula ena bo ta konec tedna gostovala na Japonskem, natančneje na dirkališču v Suzuki. Tako kot v Singapurju in Maleziji bi lahko tudi tukaj dirkače in ekipe pričakal dež.
VN Japonske
5. oktober 2017
Urnik
Že ta konec tedna je na sporedu naslednja dirka letošnjega prvenstva, ki se neusmiljeno približuje vrhuncu. Za Ferrari je to morda že odločilna dirka v boju za naslov prvaka.
Nedelja - dirka
1. oktober 2017
Časi
Nedelja - dirka
1. oktober 2017
Na zadnji dirki v Sepangu slavil Verstappen
Dirko za VN Malezije je dobil Max Verstappen, ki je tako prišel do svoje druge zmage v formuli 1. Mesto nižje je na koncu zasedel včeraj najhitrejši Lewis Hamilton, tretji pa je bil Daniel Ricciardo. Slednjega bi ob zaključku dirke skoraj prehitel Sebastian Vettel, ki pa se je moral zadovoljiti s 4. mestom.
Sobota - kvalifikacije
30. september 2017
Časi
Sobota - kvalifikacije
30. september 2017
70. pole za Hamiltona, Vettel iz ozadja
Čeprav mu na prostih treningih ni kazalo najbolje, pa je kvalifikacije za VN Malezije vendarle dobil Lewis Hamilton. Drugo mesto, toda zgolj s pol desetinke sekunde zaostanka, je osvojil Kimi Raikkonen, tretjega pa Max Verstappen. Sebastian Vettel se je moral zaradi okvare posloviti že v prvem delu kvalifikacij.
Sobota - 3. trening
30. september 2017
Časi
Sobota - 3. prosti trening
30. september 2017
Ferrarija znova najhitrejša
Ferrarijev dvojec je dobil tudi tretji prosti trening za VN Malezije, najboljši čas pa je tokrat pripadel Kimiju Raikkonenu. Sebastian Vettel je na drugem mestu zaostal za dobro desetinko sekunde, še pol desetinke več pa je zaostal tretjeuvrščeni Daniel Ricciardo.
Petek - 2. trening
29. september 2017
Časi
Petek - 2. prosti trening
29. september 2017
Ferrarija na vrhu
Potem, ko sta bila dopoldan najhitrejša Red Bulla, je drugi prosti trening za VN Malezije pripadel Ferrariju. Sebastian Vettel je bil namreč najhitrejši, drugo mesto pa je osvojil Kimi Raikkonen. Tretje mesto je sicer osvojil Daniel Ricciardo, ki pa je imel skoraj osem desetink sekunde zaostanka. Trening je sicer zaznamovala nesreča Romaina Grosjeana.
Petek - 1. trening
29. september 2017
Časi
1 / 141

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija