EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
:: Dirke
Pred dirko
21. junij 2018
Urnik VN Francije
Pred dirko
18. junij 2018
Dirkališče nad Azurno obalo
Po desetih letih se vrača VN Francije in to ne med koruzo v Magny Cours, pač pa na slovito dirkališče Paul Ricard na Azurni obali.
Nedelja - dirka
10. junij 2018
Časi
Nedelja - dirka
10. junij 2018
Vettel z zmago do vodstva v prvenstvu
Dirko za VN Kanade je zanesljivo dobil Sebastian Vettel in prišel s tem tudi do vnovičnega prevzema vodstva v skupnem seštevku. Lewis Hamilton je namreč v cilj prišel šele kot peti in ima sedaj za Ferrarijevim dirkačem točko zaostanka. Mercedesovo čast je tako z drugim mestom rešil Valtteri Bottas, tretji pa je bil Max Verstappen.
Sobota - kvalifikacije
9. junij 2018
Časi
Sobota - kvalifikacije
9. junij 2018
Vettel končal Ferrarijev post v Montrealu
Kvalifikacije za VN Kanade so v skladu s pričakovanji postregle z izjemno majhnimi razlikami pri vrhu, najboljšega startnega položaja pa se je na koncu veselil Sebastian Vettel. Ferrarijev dirkač je uspel Valtterija Bottasa prehiteti zgolj s slabo desetinko sekunde prednosti. Tretje mesto je osvojil Max Verstappen, iz druge vrste pa bo jutrišnjo dirko začel še Lewis Hamilton.
Sobota - 3. trening
9. junij 2018
Časi
Sobota - 3. prosti trening
9. junij 2018
Verstappen še naprej nepremagljiv
Max Verstappen je dobil tudi tretji prosti trening za VN Kanade, kjer pa so bile razlike med najboljšimi znova izjemno majhne. Sebastian Vettel in Kimi Raikkonen, ki sta trening končala na drugem oz. tretjem mestu, sta namreč za Red Bullovim dirkačem zaostala zgolj pol desetinke sekunde.
Petek - 2. trening
8. junij 2018
Časi
Petek – 2. trening
8. junij 2018
Tudi v drugo najhitrejši Čelni Max
Končan je tudi drugi trening pred VN Kanade – razen tega, da je Nizozemec še drugič danes najhitrejši in da sta oba Williamsa trdno zadnja, ni še nič razjasnjenega.
Petek - 1. trening
8. junij 2018
Časi
Petek - 1. trening
8. junij 2018
Verstappen tik pred Hamiltonom
Prvi prosti trening za VN Kanade je dobil Max Verstappen, ki pa je imel na koncu zgolj 88 tisočink sekunde prednosti pred Lewisom Hamiltonom. Verstappnov moštveni tekmec ter zmagovalec zadnje dirke, Daniel Ricciardo, je bil tokrat tretji.
Pred dirko
8. junij 2018
Urnik VN Kanade
Pred dirko
7. junij 2018
Vreme bo poletno
V četrtek bo Montreal oblačen in obstaja tudi majhna možnost dežja, potem pa se bo vreme izboljševalo vsak dan.
Nedelja - dirka
27. maj 2018
Časi
Nedelja - dirka
27. maj 2018
Ricciardo do prvenca v Monaku
Dirko za VN Monaka je kljub težavam z baterijo dobil Daniel Ricciardo, ki je tako le dobil zadoščenje za dirko izpred dveh let. Na drugem mestu je ciljno črto prečkal Sebastian Vettel, ki pa ima v skupnem seštevku še vedno 14 točk zaostanka za tokrat tretjeuvrščenim Lewisom Hamiltonom.
Foto - Četrtek in sobota
26. maj 2018
Videkove monaške mojstrovine
Nadmojster umetniškega portretiranja F1 je skupaj z našo Avtomanijo Away Team skupino v Monte Carlu, to pa so njegova dela prvih dveh dni.
Sobota - kvalifikacije
26. maj 2018
Časi
Sobota - 3. trening
26. maj 2018
Časi
Sobota - kvalifikacije
26. maj 2018
Ricciardo znova najhitrejši
Potem, ko je bil najhitrejši prav na vseh treh prostih treningih, je Daniel Ricciardo dobil tudi kvalifikacije za VN Monaka. Na drugem mestu, z zaostankom dobrih dveh desetink sekunde, najdemo Sebastiana Vettla. Iz druge startne vrste pa bosta jutrišnjo dirko začela Lewis Hamilton in Kimi Raikkonen.
1 / 149

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija