EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Članki   |   Mercedes 2019
Z Lewisom Hamiltonom in Danielom Ricciardom?
Šef ekipe Mercedes Toto Wolff hvali dober odnos med svojima dirkačema Lewisom Hamiltonom in Valtterijem Bottasom. Vendar pa v siti sapi tudi poudarja, da bodo leta 2019 na trgu nekateri dobri dirkači kot na primer Daniel Ricciardo.
Bojan Vrbnjak
27. december 2017 | 9:26:06

V prihodnjem letu bo šefa ekipe Mercedes Tota Wolffa zaposlovalo le dogajanje na stezi. Avstrijec bo moral voditi pogajanja z obema dirkačema ekipe tudi za sezono 2019 in naprej. Kajti aktualni pogodbi Hamiltona in Bottasa bosta potekli konec prihodnjega leta.

Aktualni svetovni prvak se je z ekipo Mercedes že začel pogajati za novo pogodbo in tako Wolff kot tudi Hamilton sta prepričana, da bi lahko bilo podaljšanje pogodbe uspešno in kmalu potrjeno. Hamiltonov moštveni kolega Valtteri Bottas pa bo moral nekoliko počakati in spričo konkurence, ki bo v sezoni 2019 prosta na trgu, tudi trepetati za svoj sedež.

Na to namigujejo namreč zadnje izjave Tota Wolffa, ki je v intervjuju za britanski radio BBC 5 live pojasnil: "V sezoni 2018 bomo nadaljevali z obema aktualnima dirkačema, toda kar se pa tiče sezone 2019, lahko povem, da nas čaka razburljivo leto. Obstaja kar nekaj talentov, ki bodo do takrat nabrali več izkušenj. Poleg tega pa bodo na trgu prosti tudi nekateri zelo dobri dirkači kot na primer Daniel Ricciardo."

Toda Avstrijec pojasni, da v ospredju ni vprašanje dirkača za drugi sedež ekipe: "Najprej bomo počakali prvo tretjino prihodnje sezone in videli, ali je naš dirkalnik dovolj dober, da se lahko kosa za najvišja mesta. To je tačas naša prva prioriteta. Šele potem bomo vse skupaj analizirali in – upam – sprejeli tudi prave odločitve."

Za Daniela Ricciarda ne govori le nesporna forma, ki jo kaže na stezi in katero je Adrian Newey označil za "praktično brez napak". Tudi njegova prijaznost, ki v  vsaki ekipi zagotavlja dobro vzdušje, je pomemben argument za njegovo angažiranje pri ekipi svetovnih prvakov. In to dobro ve tudi Toto Wolff.

"Če bi me pred letom dni vprašali, kaj bi mi bilo ljubše, potem bi vam odgovoril, da dajem prednosti rivalstvu v stilu Nica Rosberga in Lewisa Hamiltona, ki sta se preganjala do svojih najboljših predstav. Ampak v letošnji sezoni smo videli, da je lahko dobro vzdušje med obema dirkačema v težki sezoni zelo velika prednost," priznava 45-letni Avstrijec.

Ricciardu pa se v pogledu svoje odločitve za prihodnost ne mudi, kar je zvezdnik ekipe Red Bull že večkrat poudaril. Tudi njegov aktualni delodajalec mu zato pušča dovolj časa. Šef ekipe Christian Horner je še v Abu Dabiju potrdil, da bodo Ricciardu dovolili, da najprej preveri formo svojega novega dirkalnika sezone 2018 in da bodo šele potem pristopili k pogovorom. Ni skrivnost, da si rdeči biki srčno želijo nadaljevati sodelovanje s simpatičnim Avstralcem.  

Toda kot je znano, Red Bull in Mercedes nista edina, ki se zavzemata za Ricciarda. Sodeč po govoricah, naj bi bil v igri za mladega Avstralca tudi Ferrari, kjer bi lahko Riccirado v sezoni 2019 zamenjal Kimija Raikkonena, ki bo po vsej verjetnosti v prihodnjem letu odpeljal svojo zadnjo sezono za ekipo iz Maranella.           

 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
hubertfast
Očitno bo Ricciardo po novem tudi pokasiral cca 20 milijonov na sezono....
27.12.2017 11:28:11
matjazh
hamilton bo z vsemi štirimi branil bottasa.
27.12.2017 15:18:37
hubertfast
Kot Vettel Rajca....
28.12.2017 10:19:37

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija