EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Članki   |   Ecclestone vrača udarec Careyu
Nisem še videl nič uporabnega
Po kritikah Chase Careya na račun nekdanjega prvega moža formule ena Bernieja Ecclestonea, sedaj slednji vrača udarec. Britanec trdi, da do sedaj še ni videl ničesar, kar bi pomagalo formuli ena.
Bojan Vrbnjak
8. maj 2017 | 10:44:23

Pred nekaj tedni se je Bernie Ecclestone pritoževal nad tem, da mu Liberty Media v njegovi novi funkciji častnega predsednika ne dovoli, da bi imel kakšno besedo. Vmes pa smo lahko nekdanjega prvega moža formule ena videli znova na dirkališču in sicer je bil prisoten v Bahrajnu in Sočiju – vedno v visoki družbi gospodov kot so člani kraljeve družine puščavske države, Vladimirja Putina in seveda tudi Chasea Careya. V intervjuju za Press Association je njegov naslednik Carey kritiziral način vodenja Ecclestonea.

Njegov očitek se glasi, da je Ecclestone v svojem času vodenja ravnal preveč konservativno in da je prepogosto odklanjal inovativne ideje. "Obstaja cela vrsta stvari, ki bi morale biti storjene, ampak niso bile," tako Američan, ki si od svojih idej obeta večji uspeh. "Želim pogosteje reči 'da'. Kakšno vrednost ima neka ideja, če je odgovor na vse vedno 'ne'? To seveda skrbi za frustracijo."

Bernie Ecclestone se seveda brani proti kritikam novega šefa formule ena na račun svojega dela. Američan še je v četrtek pred dirkaškim koncem tedna VN Rusije menil, da 86-letnik nazadnje ni v celoti izčrpal potencial dirkalne serije, ker je pač na nove ideje prepogosto odgovarjal z ne. Ecclestone odgovarja, da je v tem videl dobre razloge. "Če neka ideja ne prinaša nobenega denarja ali pa bi tratila le čas vseh vpletenih, potem sem pač odgovoril z ne," je za kolege iz Sportsmail povedal popularni Bernie. "Vodil sem podjetje, ki je moralo biti dobičkonosno. Če podjetja ne bi vodil učinkovito, potem Liberty Media verjetno ne bi kupila deležev," še doda Ecclestone, ki si od Careya želi nekoliko bolj precizne izjave o njegovih napakah.

Namesto tega svojemu nasledniku očita napake in slabo vodenje, saj po mnenju Ecclestonea svojih obljub in napovedi do sedaj še ni izpolnil. Kot primer je navedel načrtovano odprtje paddocka. "Želel je, da v paddock pride več ljudi. In vse kaj je naredil, je to, da je vstopnice za paddock pomembnih ljudi v Rusiji umaknil – vključno s predsednikom Putinom."

Britanec pa v svojih kritikah še dodaja: "Potem vedno znova govori o socialnih medijih, ampak tačas še nisem videl ničesar, kar bi bilo v kakršnikoli obliki uporabno za formulo ena," tako Ecclestone. Liberty Media je nazadnje sprostila prepoved snemanja v paddocku formule ena, tako da lahko sedaj ekipe na socialnih omrežjih objavljajo tudi video posnetke. Za Ecclestonea očitno ne dovolj smiselno.

Kajti takšne akcije kratkoročno ne prinašajo uspeha – tudi to je Carey kritiziral pri Ecclestoneu. Po besedah Američana naj bi imel Britanec le kratkoročen fokus, medtem ko naj bi Liberty Media stavila na dolgoročen uspeh. "Zagotoviti sem moral, da smo na finančnem področju izvlekli maksimum. Z namenom, da podjetje naredim tako zanimivo, da bi ga nekdo kupil. In to se je tudi zgodilo. Ampak imam vtis, kot da nisem več potreboval poslovati z dobičkom," še doda Ecclestone.           

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Navijac
še kar ne more iz svoje kože
8.5.2017 15:08:15
hubertfast
Trenutno ima celo prav.
8.5.2017 16:33:35
matt0
Seveda ima prav, šport se 30let ni spremenil pod njegovo diktaturo, od američana pa pričakuje rezultate čez noč. Nevem, zakaj ga še imajo zraven. Je*eš Putina in Savdske prince
8.5.2017 18:53:35
hubertfast
Drži, drugo bi se pa spremembe že morale opaziti.
9.5.2017 7:12:25
dbench
Carey&co bodo verjetno še nekaj časa opazovali in se učili o celotni kompleksni F1, preden bodo dobili jasno sliko in ugotovili kaj vse je za spremenit.. kot že rečeno, revolucije ne bo čez noč.
9.5.2017 9:15:22

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija