EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Predstavitve   |   VJM06
Indijci v šesto in z enim dirkačem
V Silverstonu smo bili priča predstavitve novega VJM06.
Artur Švarc
1. februar 2013 | 12:13:13

Ekipa s sedežem ob slovitem dirkališču je končala lansko sezono na sedmem mestu, a proti koncu sezone so bili ena močnejših ekip, Hulkenberg se je v Braziliji celo boril za zmago. 

"Priganjal sem fante zelo močno na njihovih področjih," je povedal tehnični direktor Andrew Green. "Vse je pod pokrovom, kar se vidi od daleč, zadnje vzmetenje, sprednje vzmetenje, aerodinamika. Mislim, da so fantje čez zimo naredili odlično delo in da bomo naredili še en korak naprej. Avto bi moral biti zdaj bolj konsistenten in lažji za vozit. Veselimo se že Jereza, da vidimo, če bo avto izpolnil pričakovanja."

Hulkenberg se je letos preselil k Sauberju in Indijci še nimajo imena za dirkača, ki bo vozil ob Paulu di resti. V igri je Jules Bianchi, vendar smo Francoza uro prej videli sedeti na predstavitvi Ferrarija. Njihov dirkalnik bo peto zaporedno sezono poganjal Mercedesov motor, uvodne kroge pa bodo naredili popoldne v Silverstonu, preden bodo spakirali za Jerez.

"Veselim se, da bom občutil novi dirkalnik. Danes bomo naredili kratek test, da dobimo malo informacij," je povedal di Resta, ki je priznal, da ne more predvidevati letošnjega dogajanja.

"Težko si je postaviti cilje, še posebej pred prvimi kilometri. Gre za stalnost in nadaljevanje razvoja od tam, kjer smo končali lani. To je bistvo, imel sem avto, ki je prihajal v Q3 in vozil na dobre štartne položaje."

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija