Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Aston Martin
Prihodnost po Strollovo
Lawrence Stroll ima ambiciozne načrte za ekipo Aston Martin.
Ursa Prosenjak
13. oktober 2021 | 19:21:12

Oče dirkača Lancea Strolla ima dovolj finančnih sredstev, da lahko uresniči svojo vizijo, kar potrjuje že gradnja nove tovarne, ki ji Stroll starejši reče kar »kampus«, saj ne gre za zgolj eno stavbo, pač pa celoten kompleks. »Ta tovarna je tako napredna, da v svetu Formule 1 še ni bilo česa podobnega,« se pohvali kanadski milijarder.

Nova tovarna še ni povsem končana, svoje je k temu doprinesla tudi pandemija. Bo pa imela svoj lasten vetrovnik, ločeno stavbo za proizvodnjo delov, pa tudi objekte za dobro počutje delavcev. »V poslopju bo restavracija, wellness prostori in vrtec za otroke zaposlenih,« razkriva Stroll.

Kar se tiče opreme, ima Aston Martin odličen potencial, da se razvije v vrhunsko ekipo, toda potrebujejo še sposobne delavce, ki bodo sestavili dober dirkalnik. Zaradi tega je v zadnjih mesecih Aston Martin novačil perspektivne inženirje drugih ekip, tudi Red Bull Racinga. Privabiti so skušali tudi Adriana Neweya, a zaman.

»Ta sestavljanka ima veliko delčkov, prvi je nedvomno privabiti najboljše ljudi. Drugi je zagotoviti tem ljudem najboljša orodja in postopke, da se bomo lahko potegovali za naslov,« povzema Stroll.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Whiteswan
Glede na to kako gobezda bo verjetno koncal kot Craig Pollock.
15.10.2021 6:47:07

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2021 Avtomanija