Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Ugibanja
Nekdanji italijanski predsednik v Formuli 1?
Ob italijanskem predsedniku, ki namerava osnovati novo F1 ekipo, takoj pomislimo na Silvia Berlusconija, ki mu udeležba v športu ni tuja. Toda tokrat ne govorimo o njem. Za motošport se zanima Matteo Renzi.
Ursa Prosenjak
7. april 2021 | 21:30:37

Renzija so opazili v paddocku v Bahrajnu, spremljal pa ga je savdski princ Bin Salman. Njegova udeležba na dirki je sprožila val neodobravanja. Še vedno je namreč član senata in nekaterim Italijanom se je zdelo neprimerno, da se je sredi lockdowna odpravil na srednji vzhod.

Po poročanju italijanskega medija Autosprint pa Renzi ni šel v Bahrajn na zasebni izlet, pač pa naj bi bil tam na poslovnem obisku. V Savdski Arabiji so ga opazili že dan prej in obstaja možnost, da ustanavlja novo ekipo, ki bi jo financiral Bin Salman.

Govori se, da se je Renzi že pogovoril z Jeanom Todtom o možnih naslednji korakih. Kaj in kdaj bodo, še ni znano, predstavitev nove ekipe pa naj bi bila v Firencah.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
ripmork
Barilla f1 team. Vozil bo Giovinazzi, Lavazza in Gucci pa sponzorji.
8.4.2021 11:27:10
v10power
Hm, to bi v bistvo celo šlo. Keša, ko listja in trave.
8.4.2021 12:47:03
tadejkrze
Če bo Lavazza sponzor, pride še Latifi kot voznik 😀
8.4.2021 13:36:38

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija