Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Alex Albon
Moj glavni cilj ostaja F1
Alex Albon je še vedno del Red Bulla, čeprav letos ne bo dirkal v F1.
Artur Švarc
22. februar 2021 | 21:03:02

Kaj ga razen DTM še čaka v Red Bullu, je težko napovedati, vendar Albon meni, da se bo vrnil v F1.

»Cilj je Red Bull, ne samo štirje sedeži, ki so na voljo. Najprej bom počakal in videl, kako se dogodki odvijajo. Skušal bom dati vse od sebe in za ekipo, dokazati se v tovarni in pri zaposlenih.«

Letos bo dirkal v DTM, kjer je letos prišlo do radikalnih sprememb.  Albon nima izkušenj z GT3 dirkalniki, vseeno pa ga to ne skrbi.

»Z GT3 sem odpeljal dva kroga, bilo je na podelitvi nagrad Autosport. Drugače bo, vendar še nisem opravil nobenega testiranja. To bo nov izziv, nova izkušnja. Vendar ne bi smelo biti preveč težko. Če vozite reči, ki se med seboj razlikujejo, jih je enostavno ločiti.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
ripmork
Takoj ob vstopu v RB dirkalnik je pokazal impresivno hitrost, res škoda, da so mu prehitro obesili tako veliko odgovornost. Skok v DTM zna bit koristen za nadaljnje nabiranje izkušenj, je še precej mlad in bi moral v prihodnosti še kako f1 možnost dobit.
23.2.2021 11:34:55
duss
Mogoče sem krivičen, ampak jaz pa ne vidim posebnega talenta .. dva prebliska, ki sta bila zasenčena s serijo slabih predstav.
23.2.2021 17:12:39

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija