Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Ferrari
Dva nova sponzorja
V obdobju predstavitev novih dirkalnikov ekipe predstavljajo tudi nove sponzorje. Natanko to je nekaj dni pred razkritjem avta storil Ferrari.
Ursa Prosenjak
22. februar 2021 | 19:35:00

Italijanska ekipa bo imela v letošnji sezoni dva nova sponzorja. Prvi je Estrella Galicia 0.0, proizvajalec brezalkoholnega piva. V zadnjih sezonah smo njihov logotip lahko videli na McLarnovem avtu. Ob prestopu Carlosa Sainza v Ferrari ni presenetljivo, da je enak premik napravil tudi sponzor. Pijača zdaj velja za »uradno pivo Scuderie«.

 Drugi sponzor, ki ga je Ferrari predstavil v ponedeljek, je Richard Mille, znamka luksuznih ur, ki je prav tako sponzor ekipe McLaren, vendar njihovo sodelovanje ni povezano s Sanizom. Ure Richard Mille smo v lanskem letu opazili na zapestjih Charlesa Leclerca in nekaterih drugih dirkačev. Podjetje se je zdaj odločilo, da svoje aktivnosti razširi še na partnerstvo s Ferrarijem.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija