Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Mattia Binotto
Konstruktorskega prvenstva še ni konec
Mattia Binotto vidi Ferrarijev nedavni napredek kot spodbuden pred korakom naprej v letu 2021. V zadnjih dirkah so solidno zbirali točke, v Turčiji pa je Sebastian Vettel prvič v sezoni celo dosegel stopničke.
Ursa Prosenjak
23. november 2020 | 19:58:00

»Seveda je zelo pomembno, da gre Ferrariju dobro v tem trenutku,« je povedal Binotto. Zdi se mu, da se je izboljšala predvsem hitrost. »Avto je doslednejši in hitrejši. Takšni rezultati so odlični, saj vlivajo optimizem za prihodnje leto.«

V zadnjih treh dirkah bodo nadaljevali s strategijo, ki se je zdaj izkazala kot učinkovita. »Kar se tiče konstruktorskega prvenstva, sezone še ni konec, kar je spodbudno,« dodaja Binotto.

Sam se kot vodja ekipe sicer ni udeležil dirke za VN Turčije. Namesto tega je ostal v Maranellu, kjer je podprl del ekipe, ki svoje dolžnosti opravlja v tovarni. »Delavci se po svojih najboljših močeh trudijo razumeti šibke točke dirkalnika in jih odpraviti. Ob pripravah na prihodnje leto so rezultati nadvse spodbudni.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
sputnik
ja in kaj bo drugače?? bolj pameten bo če bo tiho
25.11.2020 18:42:39

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija