Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Lando Norris
V F1 bi morali več pozornosti nameniti duševnemu zdravju
Lando Norris je odkrito spregovoril o tesnobi, ki jo je doživljal v svoji prvi sezoni, ter pozval, da bi morala Formula 1 več pozornosti nameniti duševnemu zdravju.
Ursa Prosenjak
22. november 2020 | 18:54:15

21-letnik je letošnjo sezono dobro začel s tretjim mestom v Avstriji, toda lansko leto je bila zgodba drugačna. Priznava, da je velikokrat stisnil zobe in skrival negotovost.

»Morda sem bil videti samozavesten in navdušen, toda v resnici ni bilo tako. Spopadal sem se s precejšnjo anksioznostjo, vendar sem to skrival,« je povedal Norris. »Čeprav sem prišel v F1, kar so bile moje sanje od samega začetka, sem dvomil sam vase. Primerjal sem se z ostalimi dirkači. Skrbelo me je, ali sem dovolj dober.«

»Um se lahko grdo poigrava s tabo,« opozarja na težavo, o kateri se pogosto molči. »S tem se ni lahko spopasti in prepričan sem, da se tudi drugi dirkači srečujejo s takšnimi težavami.« Dodaja, da nihče ne želi tekmecem pokazati šibkosti, zato o svojih stiskah molčijo, vendar ne bi smeli.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija