Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Lando Norris
Verjetno najslabši štart v karieri kogarkoli
Lando Norris je osvojil srca mnogih navijačev, tako s svojo osebnostjo kot tudi z izjemno vožnjo. Mladi Britanec pa je kritičen do preteklega konca tedna. Meni, da je bil štart na dirki v Turčiji najslabši v njegovi karieri.
Ursa Prosenjak
21. november 2020 | 2:22:37

Zaradi neupoštevanja dveh rumenih zastav med kvalifikacijami je bil že pred dirko kaznovan s petimi mesti, ob štartu pa so se stvari spremenile s slabega na slabše.

McLarnu že pred prvim ovinkom ni šlo dobro in Norris se je znašel še bolj na repu. »To je bil najslabši štart moje kariere, verjetno najslabši štart kariere kogarkoli, kadarkoli,« je razkril novinarjem.

Kljub slabemu štartu pa se je nadaljevanje za McLaren odvijalo bolje. Dirkalnik se je izkazal v dežju. »Vsakič, ko sem imel pred sabo prosto pot, je avto oživel in sem imel dober tempo,« je povzel Norris, ki je dirko končal na osmem mestu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija