Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Daniel Ricciardo
Letošnja sezona je najboljša po letu 2016
Daniel Ricciardo je po vzponih in padcih pri Red Bullu lansko leto prestopil v Renault in v letošnji sezoni naposled žanje sadove svojega dela. Bizarna sezona 2020 je po mnenju avstralskega dirkača njegova najboljša po letu 2016.
Ursa Prosenjak
19. november 2020 | 19:28:30

V najkrajši sezoni doslej Ricciardo dosledno nabira točke, dvakrat se je celo povzpel na stopničke, zdaj pa se s Sergiem Perezom in Charlesom Leclercom bori za četrto mesto v prvenstvu.

»Raje bi sezono ocenil ob koncu, toda na tej točki je to moja najboljša sezona po letu 2016 in trenutno zelo uživam v njej,« je povedal za Motorsport.com.

Kljub uspehu in relativno kratkem času pri Renaultu pa je njegov odhod v ekipo McLaren s prihodnjo sezono dokončen. Vseeno se nekdanji Verstappnov ekipni kolega ne ozira v prihodnost, pač pa ostaja osredotočen na Renault.

»Tudi lani je bilo zabavno, čeprav nismo dosegli zastavljenih ciljev. Enako zabavno je bilo graditi ekipo. To se je letos obrestovalo z dobrimi rezultati,« je še dodal.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
RenaultF1
Res skoda da gre, po mojem bi bil dober kolega za Alonsa .
20.11.2020 12:05:40

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija