Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Sergio Perez
Kot bi živel z žensko, od katere se ločuješ
Sergio Perez bo ob koncu sezone moral zapustiti Racing Point. Kljub neprijetnemu vzdušju se Mehičan trudi dati vse od sebe.
Ursa Prosenjak
17. oktober 2020 | 21:24:35

Po dolgem obdobju ugibanja in govoric je zdaj znano, da Sebastian Vettel po tem, ko so ga odslovili pri Ferrariju, odhaja v ekipo Racing Point. Ironično je ta premik povzročil enako situacijo za Pereza, ki mora izpeljati sezono z zavestjo, da v ekipi nočejo več, kljub vsemu trudu, ki ga je vložil v ekipo.

Perez občuti, da se je vzdušje v ekipi spremenilo po objavi o njegovem odhodu. »Zelo čudno je. Kot bi živel z žensko, od katere se boš ločil čez dva meseca,« je povedal za Channel 4.

Vseeno pa Sergio Perez ne dovoli, da bi to vplivalo na njegovo delo in na njegove nastope na preostalih dirkah. »Bil sem že v podobnih situacijah, to je pač del igre. Pridem, opravim svoje delo in pri tem se trudim stoodstotno,« je pojasnil.

»Ekipa je bila super. Skupaj smo bili sedem let, med njimi imam veliko prijateljev, zato želim ta del svoje kariere zaključiti v pozitivnem tonu. Rad bi, da se bomo kasneje vsi spominjali tega obdobja s ponosom,« zaključuje Perez. Še vedno pa pod površjem tli vprašanje, ali je to le konec njegove zgodbe z Racing Point, ali pa tudi njegove kariere v F1. Odgovor bo pokazal čas.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
matjazh
nedvomno bo vozil tudi v prihodnji sezoni....prinasa zajeten sponzorski paket....tako da ce odpade pri red bullu, ga bodo gotovo veseli pri haasu ali williamsu.....kjer bi pa potem kovcke pakiral Russell
18.10.2020 13:17:14
Gazibo2
Ta pravi za v RB.
18.10.2020 19:39:50
macolar
V tem primeru je kvečjemu Sergio žena, ker bo pobral pol premoženja
18.10.2020 20:25:35
slonana
Bogi.
18.10.2020 20:26:49

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija