Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   VN Portugalske
Portimao s praznimi tribunami?
Portimao bo čez dober teden gostil dirko Formule 1, ki bi se je moralo udeležiti največje število navijačev v tej sezoni, zdaj pa vse kaže, da bo dogodek potekal pred praznimi tribunami.
Ursa Prosenjak
15. oktober 2020 | 19:36:14

Na portugalski dirki so pričakovali 50.000 gledalcev, zdaj pa je nenaden porast okužb s koronavirusom to postavil pod vprašaj. Situacija je na portugalskem podobna, kot drugod po Evropi, razglašeno bo izredno stanje, ki bo omogočalo podlago sprejetju drastičnih omejitvenih ukrepov, če bo to potrebno. Ukrepi, ki jih že vso sezono izvaja Formula 1, so se doslej izkazali za učinkovite, okužb je bilo izredno malo, vendar je vprašanje, ali bo to prepričalo portugalsko vlado.

Dirka F1 pa ni edini dogodek v motošportu, ki se je znašel v vrtincu protikoronskih ukrepov. S težavami se spogleduje tudi finale svetovnega prvenstva v MotoGP, ki bo 22. decemra v Portimau. Direktor dirkališča Autódromo do Algarve Paulo Pinheiro ostaja optimističen in še vedno upa na dovoljenje pristojnih oblasti za udeležbo 50.000 gledalcev na obeh dogodkih, vendar za zdaj obeti niso najboljši.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
slonana
O, ne!!
16.10.2020 20:28:22

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija