Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Christian Horner
Opomnik, da postopki obstajajo z razlogom
Vodja ekipe Red Bull Racing Christian Horner vidi pozitiven test Sergia Pereza kot opomnik, da imajo predpisani postopki svoj namen.
Ursa Prosenjak
31. julij 2020 | 19:29:18

Čeprav karavana F1 potuje »v mehurčku«, kar pomeni, da naj ne bi imeli stikov z zunanjim svetom, je prišlo do okužbe, ki je mehiškega dirkača prisilila v neprostovljni dopust ravno pred tremi zaporednimi dirkami. Horner opozarja, da morajo biti v Formuli 1 še naprej previdni in se zavedati tveganja okužbe s koronavirusom.

»To je opozorilo,« je dejal na petkovi novinarski konferenci. »V F1 se včasih počutimo izolirane, ker že tako ali tako živimo v svojih lastnih mehurčkih. Toda ko se zgodi kaj takega, kot se je Perezu, nas to spomni, da postopki obstajajo z razlogom.«

Dodaja, da se je potrebno zavedati, da je koronavirus še vedno prisoten in da je potrebno zmanjšati vse stike na le najnujnejše ter tako preprečiti možnost prenosa okužbe. Med dirkami v državah, kjer je COVID-19 močno prisoten, je potrebno pokazati največ discipline in to velja za vse udeležence.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija