Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Lewis Hamilton
V F1 še vsaj tri leta
Po tem, ko je svet za nekaj časa obstal, je Lewis Hamilton našel novo energijo. Šestkratni svetovni prvak zato razmišlja o nadaljevanju kariere še precej let, če bo mogoče.
Ursa Prosenjak
30. julij 2020 | 20:29:47

Pogodba z Mercedesom se mu izteče konec leta, vendar se najverjetneje še ne bodo poslovili. Sicer se dogovarjajo, vendar konkretnih dolgoročnih načrtov še ni.

Toda Hamilton ne glede na to ne izključuje možnosti, da ga bodo navijači lahko občudovali v F1 še nekaj let. Ob ustavitvi življenja zaradi pandemije je veliko spoznal, pojasnjuje, obdobje pa mu je prineslo tudi novo energijo. »Ničesar ne morem zagotoviti, toda v Silverstone se nameravam vrniti tudi prihodnje leto. To je moj cilj. In upam, da bodo takrat z nami tudi navijači.«

»Ne vem, kako dolgo bom še lahko nadaljeval. Toda lockdown zaradi Covida, mi je dal veliko življenjske energije, čeprav je bil v mnogih pogledih negativen. Zaposlil sem se z drugimi aktivnostmi, dobil sem prostor, da sem lahko zadihal, to pa mi je dalo energijo, da nadaljujem.«

Hamilton se vidi v Formuli 1 še vsaj tri leta, posebej pomembno pa se mu zdi, da lahko še naprej daje vse od sebe in deluje na svojem najvišjem nivoju.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
matjazh
sam če ga ne bodo kolena izdala zarad klečanja...
31.7.2020 10:13:23

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija