Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Damon Hill
Dobro izhodišče za Verstappna
V dneh pred prvo dirko mnogi poznavalci napovedujejo, kako se bo sezona odvijala in kdo bo stopil na stopničke. Svoja pričakovanja je razkril tudi Damon Hill.
Ursa Prosenjak
29. junij 2020 | 22:51:00

Nekdanji prvak pričakuje, da bo Max Verstappen na prvih dveh dirkah največji tekmec očitnemu favoritu Mercedesu.

»Max je na to pripravljen. Ne pozabimo, da je že dvakrat zmagal v Avstriji. Ne bo se bal tvegati in ubirati negotovih strategij, saj nima kaj izgubiti,« razmišlja Hill. Izhodišče močno govori v prid Verstappnu in ekipi Red Bull Racing, Mercedes pa se bo tudi zelo potrudil odbiti konkurenco.

»Za Mercedes je stvar v kontinuiteti – kako naj uberejo agresivno taktiko, ko pa morajo ubraniti svoj položaj? Red Bull je že v položaju napada, oni ne branijo svojega položaja. Tokrat pa začenjajo sezono na domačem terenu, zato lahko toliko bolj vidijo v Verstappnu letošnjega prvaka.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
etilometer
Zanimivo kako vsi vidijo verstapna in red Bull na vrhu. Potem bo pa Hamilton dal 0.5 s vsem bodo pa vsi tiho. Tudi ferrari je letos vsaj za mene neznanka....
30.6.2020 14:57:41
tadejkrze
Ferrari je tudi sam sebi neznanka
30.6.2020 15:17:58

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija