Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Mercedes
Razlog za počasne kvalifikacije Hamiltona
Pri Mercedesu so po koncu dirke sporočili, zakaj je imel v Austinu Hamilton tako slabe kvalifikacije.
Artur Švarc
7. november 2019 | 10:51:23

Hamilton je v soboto odpeljal čas, dovolj le za peto mesto, na dirki pa se je potem prebil do drugega. In še to, peto štartno mesto je bilo njegovo najslabše v letošnji sezoni, potem ko je po nesreči vključil gumb za zaviranje z motorjem.

James Vowles je povedal: »Pod njegovo desno roko je gumb, ki nastavlja zaviranje z motorjem. Seveda ima poseben zaščitni mehanizem, a je odletel in Lewis je vsakič, ko je obrnil volan, po nesreči vključeval tudi ta gumb in zaradi tega je izgubljal čas.«

»Mehanik je to opazil takoj, ko se je Lewis vrnil v garažo, a je bilo dovolj, da je odpeljal slab prvi poskus v Q3.«

»V drugem poskusu je bila steza počasnejša, manjša sprememba v temperaturi in smeri vetra in vsi so šli počasneje.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
andrej
hehe mercedesov PR je res karnekaj. to so zgodbe za najstnike. jim je res težko priznat da je to pot bottas bil hitrejši in hamilton ni imel za burek ? saj se pa vidi da je celo sezono odvozil povprečno glede na njegove "zmožnosti"
7.11.2019 19:12:02
Soling
Nasprotno, sezono je odvozil vrhunsko, brez večjih napak in ne zaletavo, kot je to počel nekoč v stilu neučakanosti, kar trenutno počne Verstappen. Zelo dobro je dirkal tudi na način, da je znal ohranjati material, kar je žal trend zadnjih let. Stavim, če bi že letos vozil za rdeče, bi znal povleči ekipo in jo motivirati. Nedvomno bi sledil tudi uspeh. Bottas zna biti hiter na prebliske, a to je premalo za naslov. Glede ponesrečene aktivacije na volanu pa, če ga nihče ni bil sposoben ustavkti, se je pa sam, pa čeprav samo na kvalifikacijah...haha
7.11.2019 22:20:57
hubertfast
Edina taka res napaka je bila v Nemčiji, vse ostalo pa samo superlativi.
8.11.2019 6:34:22
Fero
Soling: bi bilo zanimivo spremljati kako bi vozil vrhunsko in brez zaletavosti, če bi postal Mercedes tretja violina in RB prva. Bi bilo zanimivo videti kako ohranja material. Verjetno bi morali ugasnit TV, ker bi nas bolela ušesa.
8.11.2019 10:20:28
tadejkrze
Sej nas že sedaj. Boh ne daj, da mu dajo najtrše gume
8.11.2019 10:53:17
stef_12
Videti je da ljudje ne razumejo celotne slike... LH je vozil za naslov in s tem je zelo veliko kalkulacije, kockanja, premišljene poteze. Včasih se izide včasih ne. Kot vedno pravim MAX ne bo nikoli prvak dokler ne bo začel zamišljat širše. On vidi samo posamezno dirko in ne končnega cilja. LH je čustven človek in dostikrat odreagira čustveno ter izjavlja na ta način. S tem ni nič narobe in mi je dosti bolj všeč kaj si dejansko misli kot pa nekaj prirejenega. Vi mu pravite 'jokica' jaz pa pravim kapo dol.
8.11.2019 14:17:21

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija