Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Williams
ROKit podaljšal sponzorsko pogodbo
Podjetje z mobilniki, ROKit, bo kljub katastrofalni predstavi ekipe Williams še naprej sponzoriralo to ekipo. Pogodbo so podaljšali do 2023.
Artur Švarc
12. julij 2019 | 10:34:42

Čeprav so stvari pri Williamsu daleč od zlatih časov, pa so si uspeli zagotoviti glavnega sponzorja za več let. Potem, ko so lani skoraj (na srečo niso) podpisali z Rich Energy, se je ta britanski proizvajalec (ali preprodajalec) energijskih pijač, spečal s Haasom, od koder zdaj odhaja (na srečo, spet). Sir Frank Williams je raje podpisal pogodbo 1+2 z ROKitom, ki bo tako glavni sponzor Williamsa še 2021, z možnostjo podaljšanja še za dve leti.

»Z veseljem sporočamo, da smo podaljšali naše sodelovanje z ROKitom, ki je od Martinija prevzel mesto glavnega sponzorja,« je povedala Claire Williams. »Gre za povsem naravno partnerstvo, ki temelji na vrednotah inovacije, odličnosti in zaupanja.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija