Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Marc Surer
Tudi Renault s krizo vodenja?
Očitno Ferrari ni edina ekipa, kateri se pripisujejo težave v vodilnih strukturah. Podobno naj bi se godilo tudi Renaultu.
Bojan Vrbnjak Arhiv
15. maj 2019 | 11:16:23

Svet motošporta ravno tačas pod vprašaj postavlja vodilne strukture pri ekipi Ferrari. Binotto naj bi bil odličen tehnik, ne pa kot šef ekipe. Še huje pa je dejstvo, da pri ekipi iz Maranella Binotto deluje na obeh področjih. Za mnoge je to preveč in tudi eden izmed razlogov, zakaj se Scuderia letos ne more kosati z Mercedesom.

Vendar imamo tačas še eno tovarniško ekipo, ki je v krizi in to je Renault. Od Francozov se je letos pričakovalo bistveno več, kot je temu primer po petih dirkah sezone. Trenutno zasedajo osmo mesto konstruktorskega prvenstva in pri ogromnih resursih, katere so za letošnjo sezono konkretno okrepili, to zagotovo ni rezultat, s katerim bi bili zadovoljni.

"Nekako imajo sicer dovolj ljudi, vendar pa očitno nimajo tako uigrane skupine kot na primer Mercedes," tako Surer v zadnji izdaji podcasta kolegov iz Motorsport-Total.com. "To je pogosto tako, če povečaš število ljudi v ekipi. Sicer imaš mnoge inteligentne ljudi, toda najtežja naloga je, da vsi delajo v siti smeri." Surer pa je kritičen tudi do šefa ekipe Cyrila Abiteboula. "On bi lahko prodajal tudi avtomobile ali računalnike. Zame osebno ni noben dirkač."         

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Dynisco
Od kje se je zdaj po 30 leti tale Surer pojavil. In to v slogu tamalga Vileneva pameten do boga isusa.
15.5.2019 11:45:03
Bingo
Dvomim da so vodstva v ekipah kriva če razvoj ni v koraku z vodilnim...
15.5.2019 15:26:49
Dynisco
Bingo, če niso pa ne vem, zakaj so potem tam?!
15.5.2019 17:15:18

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija