Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Lewis Hamilton
Valtteriju lahko le čestitam
Hamilton je po kvalifikacijah povedal, da je imel že cel vikend težave, da je dohajal svojega moštvenega kolega.
Artur Švarc
13. april 2019 | 13:23:22

»Čestitke Valtteriju, ta vikend prav blesti,« je priznal Lewis.

»Že cel vikend se borim z dirkalnikom. Nisem se predal in boril sem se do konca. Cel teden grizem njegovo prednost in zdaj sem zadovoljen, v nekem trenutku je bilo že osem desetink razlike. Biti tako blizu njega na koncu je fantastično.«

»To je odličen rezultat za ekipi. Nekaj malega še imam rezerve, to pa bom skušal uporabiti jutri.«

Hamilton se za jutrišnjo dirko zaveda grožnje Ferrarija.

»Zelo sta hitra na ravninah, a zelo jasno smo pokazali, da smo skozi ovinke hitrejši. Fantje v tovarni so opravili odlično delo. Zelo sem vesel.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
kimikaze
Nekako izgleda, da se Hamilton letos precej bolj kot Bottas muči z nastavitvami. Zgleda da so si Bottasov stil vožnje, nastavitve ki jih potrebuje in sama šasija zaenkrat precej bolj pisani na kožo. Bottas se vsede in je takoj domač v dirkalniku, medtem ko Hamilton mora nekako še precej delati skozi vikend. Zdaj ima Bottas življensko priložnost da načne Hamiltona.
13.4.2019 15:15:19
hubertfast
Lahko ga načne, nikakor ga pa ne bo pojedel.
13.4.2019 15:30:04
Lotus_72
Jaz celo mislim, da Bottas se bolje počuti zaradi mase. Namreč minimalna masa dirkača efektivno zvišala z uvedbo "tare" dirkalnika oz. skupno maso dirkača z sedežem vred. Tudi sam je omenjal, da se je čez zimo počutil veliko bolje. Lažlji trening in počutje lahko vodi v veliko večjo samozavest pri vožnji. Ergo boljša forma. Zdaj sem googlal baje je med njima 2 kili razlike. Kar bi lahko lani efektivno onesposobilo Bottasove opcije pri postavitvi balasta in iskanju idealnega setupa. Kakorkoli lahko gre zgolj za inherentni slučaj, ker konec koncev so tole prototipi in so z leto v leto drugačni.
13.4.2019 17:05:47

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija