Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Po vzoru Ferrarija
McLaren brez logotipov BAT
McLaren se je pred uvodno dirko sezone v Avstraliji priključil Ferrariju. Tudi Britanci so se v Melbournu odrekli logotipu iniciative od British American Tobacco in ga zamenjali z novim sponzorjem.
Bojan Vrbnjak Arhiv
14. marec 2019 | 8:15:30

Sedaj se je Ferrariju priključil tudi McLaren. Tako kot Scuderia Ferrari je namreč tudi britanska tradicionalna ekipa letos sklenila sponzorsko pogodbo s tobačno industrijo, a logotipov kampanje koncerna British American Tobacco v Melbournu ne bomo videli.

Medtem ko bo Ferrarijeve dirkalnike v Melbournu namesto Mission Winnow (dolgoletnega partnerja Philip Morris) krasil napis SF90, je McLaren slogan "A Better Tomorrow" (sponzorja BAT) zamenjal z logotipom ameriške verige super marketov 7-Eleven.

O razlogih za zamenjavo in trajanju le-te McLaren ni želel govoriti. Ekipa o tem sploh ni izdala nobenega sporočila za medije. Zato je še vedno odprto, če in kdaj bo prišlo do povratka logotipov Mission Winnow pri Ferrariju in BAT pri McLarnu.

Toda mnogi so prepričani, da bi se lahko Ferrari že na drugi dirki sezone v Bahrajnu znova vrnil nazaj na prvotno ime, s katerim se je prijavil v letošnje prvenstvo – torej z dodatkom Mission Winnow. McLaren bi lahko sledil temu primeru, čeprav le na področju logotipa. Kajti britansko moštvo v svojem uradnem imenu nima dodatka kampanje BAT.       

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija