EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Gunther Steiner
Grosjean se je opravičil, a vendarle…
Četrta štartna vrsta za Haas je teden dni po Avstriji obetala še eno vrhunsko uvrstitev, a je Magnussen uspel osvojiti le dve točki, potem ko ga je v zadnjem krogu z osmega mesta izrinil Alonso.
Artur Švarc
11. julij 2018 | 11:16:04

Razlog za slabo predstavo gre iskati v še eni perfektni timski igri Romaina Grosjeana, ta je na štartu trčil v svojega moštvenega kolega in pri tem Dancu poškodoval dno dirkalnika. Oba Haasa sta s trčenjem tudi padla za nekaj mest. Grosjean je 15 krogov pred koncem priletel še v Sainza in ga s sabo odnesel v pesek.

»Trikrat zapored uloviti točke,« ni slabo, je povedal Gunther Steiner. »Nisem pa navdušen nad bero točk, saj bi jih morali dobiti precej več. V bistvu smo v Silverstonu izgubili pomembne točke.«

»Preučiti moramo, kaj se je zgodilo v tretjem ovinku dirke med našima dirkačema. Roman se je opravičil Kevinu. Prepozno je zaviral, na žalost je pri tem poškodoval še dno Kevinovega dirkalnika in s tem zapečatil njegovo dirko. Krivdo pri trčenju s Sainzom delim na 50:50, a Romain je prevečkrat vpleten v trčenja in to mora razumeti in tega v prihodnje ne več početi.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
2fast4y
spoka naj...
11.7.2018 19:53:04
andrej
še massa bi bil boljša izbira kot ta francoz
11.7.2018 19:54:19
QuickNick
Nande bi moral priti v Hass. To bi bila win-win situacija za moštvo kot tudi za dirkača.
14.7.2018 9:39:19

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija