EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Vprašanja o napakah so nezaželena
Max novinarjem grozi z buškami
Max Verstappen se zaradi številnih napak in trčenj v sezoni 2018 ne želi zmesti in ostaja zvest svoji filozofiji ter verjame, da je ta tema medijsko napihnjena.
Bojan Vrbnjak Arhiv
8. junij 2018 | 10:56:04

Max Verstappen je zelo nejevoljno reagiral na vprašanja glede njegove nesreče v Monaku. Na uradni tiskovni konferenci FIA v Montrealu, mu je bilo očitno zelo neprijetno odgovarjati na vprašanja v zvezi z njegovo nesrečo na tretjem prostem treningu v Monaku. Kolegom iz britanskega bulvarskega časnika je zabičal: "Če bo še več takšnih vprašanj, sledijo buške."

Seveda je bila ta grožnja izrečena v duhovitem tonu. Nizozemec pa je bil jezen tudi na vprašanje glede njegovega stila vožnje in njegovih napak. "Nima smisla, da o tem debatiramo. Utrujen sem že od te vprašanj. Vse to pa ni tako dramatično, kot trdijo mnogi ljudje."

Svojo pogosto brezkompromisno filozofijo v kokpitu pa ne namerava spreminjati. Tega nikoli ne bom storil." Veliko bolj svoj način dirkanja vidi kot osnovo, da je v starosti 20 let osvojil že tri zmage. "Samo zaradi tega sem dosegel to, kar sem. Vsi govorijo o mojem stilu vožnje, toda na to se ne oziram, temveč sledim svoji filozofiji." Dejstvo, da je bil letos vpleten že v šest pripetljajev, v katerih se ni naužil ugleda, to ne spremeni. "Samo dve napaki sta moji." Max meni, da sta njegovi napaki le nesreča v Monaku in trčenje z Vettlom v Šanghaju. Pri ostalih primerih pa ni šlo za njegove napake.         

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
spartan
Mali je v konfliktu.
8.6.2018 11:32:01
Aichi
...sam s sabo..
8.6.2018 15:46:49
bojci1
Če bo tako nadaljeval,bo sebe ali koga drugega spravil v grob.....
9.6.2018 7:07:25
hubertfast
Se bo že porihtal,, ni je ekipe ki ga ne bi vzela
9.6.2018 9:50:01

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija