EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Testiranja v Barceloni
Mercedes z novimi zadnjimi lučmi
V okviru testiranj med sezono, ki se odvijajo na prizorišču zadnje dirke v Barceloni, je Mercedes na svojem dirkalniku presenetil z novimi zadnjimi lučmi, nameščenimi na zadnjem krilcu.
Bojan Vrbnjak Press
15. maj 2018 | 11:36:21

Danes so se v Barceloni pričela načrtovana testiranja med sezono in v glavnem so se vse ekipe sprva odločile za delo na aerodinamiki. Zato so dirkalniki ekip Mercedes, Ferrari, Red Bull, Renault in Toro Rosso opremljeni z velikimi merilnimi mrežami, ki merijo pretok zraka okrog dirkalnika.

Toda ena ekipa je danes še posebej poskrbela za pozornost in sicer Mercedes. Kajti zadek njihovega dirkalnika W09 je bleščal v rdeči barvi. Mehaniki srebrnih puščic so na končne plošče zadnjega krilca namestili tanke luči. V kombinaciji z lučjo, ki je namenjena dirkanju v dežju in ki se nahaja na koncu strukture šasije, je bila srebrna puščica s to novostjo že malo podobna cestnemu avtomobilu. Pri Mercedesu vedo povedati, da gre tukaj za test, kako bi v slabi vidljivosti dirkač od zadaj bolje videl tekmeca pred seboj.  

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Gazibo2
Lepo izgleda.
15.5.2018 11:52:44
Aichi
Še malo, pa bojo meglenke, rikverc luči pa žmigovci
15.5.2018 12:00:53
Fero
Verjetno mislijo da bodo vedno prvi in se bojijo da jih bo kdo torpediral. :-)
15.5.2018 12:07:56
hubertfast
Mogoče pa to prinese kako novo vrtinčenje zraka kdo ve kam? Vsaka jim čast, da se imajo čas ukvarjat s tem, če je to samo estetika
15.5.2018 12:41:33
matjazh
pa še darsovsko tablo za obvoz naj montirajo zadaj, da bo max našel pot mimo, ne skozi
15.5.2018 12:43:17

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija