Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   F1 TV Pro
Pri F1 priznali poraz in bodo vrnili denar
Po dvomesečnih napovedih in testiranjih je F1 TV Pro na VN Španije postal dostopen vsem, le da so ga v javnost spustili s slečenimi spodnjicami.
Artur Švarc
14. maj 2018 | 8:38:20

Po petkovih problemih v soboto kvalifikacije niso delovale, v nedeljo pa so že na prvi strani zapisali, da prenosa žal ni mogoče izvesti.

Vsem uporabnikom so že v nedeljo ponoči sporočili, da so naleteli na nekaj težav (beri: ne dela!) med prenašanjem treningov in kvalifikacij in da prenosa ne bo, ker težav s kvalifikacij do dirke ne bodo mogli rešiti.

Kot opravičilo bodo vsem naročnikom vrnili dvotedensko naročnino, tako da lahko v prihodnjih dneh na svoj račun pričakujemo vrnitev štirih evrov, vsem pa se zahvaljujejo za potrpežljivost in podporo. Oglasilo se je kar nekaj ogorčenih bralcev, nekateri med njimi so kupili kar letno naročnino, na srečo je bil support pripravljen vrniti celotno naročnino že v petek, je pa to velika črna pika za Liberty, ki je očitno precenila svoje sposobnosti pri uveljavitvi te novosti. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija