EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Stephen Hawking je bil navijač Williamsa
Pred nekaj dnevi umrli znanstvenik, ki je bil znan tudi zaradi svojega kljubovanja hudi bolezni že 50 let, je bil velik navijač Williamsa.
Artur Švarc
16. marec 2018 | 13:55:16

Malo je znano, a Hawkinjg je leta 1995 na VN Belgije gostoval pri Williamsu. Andraž Zupančič, takrat novinar Grand Prixa in (ponovno) novopečeni komentator dirk F1 je povedal: »Zelo mi ga je žal. Imel sem čast, da sem ga videl v živo. Stali smo tam par novinarjev in marsikdo ni vedel kdo je, pa sem malo preveč na glas rekel Stephen. Njegov spremljevalec se je obrnil, ko je slišal, pa sem se opravičil, pa je rekel, že v redu, ga ne moti.«

Hawking je vsa ta leta spremljal dogajanje v ekipi, nazadnje je obiskal tovarno lani oktobra, ko se je srečal s Frankom Williamsom.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija