EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Luca Baldisserri
Mick Schumacher je kot njegov oče
Po besedah nekdanjega šefa naraščajnikov pri Ferrariju Luce Baldisserija je Mick Schumacher zelo podoben svojemu očetu Michaelu. Nekoč ga je preko radijske zveze celo naslovil z Michaelom.
Bojan Vrbnjak
5. januar 2018 | 12:30:32

Nekdanji sodelavec Michaela Schumacherja pri Ferrariju Luca Baldisserri na športnem področju skorajda ne spozna nobene razlike med rekorderjem v naslovih prvaka in njegovim sinom Mickom. Oba dirkača sta se obnašala podobno in sta imela identičen pristop do svojega poklica. Baldisserri, ki je bil nekoč pri Ferrariju Michaelov dirkalnik inženir, je Micka spoznal v nižjih serijah. Kot trener ekipe Prema je podpiral tudi Micka in Italijan govori o zelo čustvenem času.

Za časnik Gazzetta dello Sport je Baldisserri dejal: "V določenih vidikih je Mick zelo podoben svojemu očetu. Enkrat sem ga preko radijske zveze celo naslovil kot Michaela. Tako kot oče, se je tudi Mick vedno znova zanimal za tehnične zadeve." Kljub temu pa je za 18-letnika zelo težko, da se z slavnim imenom  znajde v svoji vlogi kot mladi obetavni dirkač. "To je vodilo do številnih razprav."

Kljub temu pa je Mickova ambicioznost tako velika kot je bila pri očetu. Po besedah Baldisserrija se želi mladi Schumacher v mnogih zahtevah približati svojemu očetu. Toda to je bila med mentorjem in učencem tabu tema. "O njegovem očetu sem z Mickom govoril le takrat, če je želel izvedeti, kako bi pa njegov oče reagiral v določenih situacijah."

Kljub vsem hvalospevom na račun Lewisa Hamiltona je v očeh Baldisserrija Michael Schumacher največji dirkač vseh časov. "On je vzel ekipo pod svoje okrilje, pustil jim je, da svoje delo opravljajo v miru in je to ekipo naredil tako uspešno," še doda Baldisserri, ki od leta 2016 naprej skrbi za drugega obetavnega dirkača, saj je osebni mentor Williamsovega dirkača Lancea Strolla.            

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija