Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Bobby K.
Več težav v vsakodnevnem življenju kot v avtu
Robert Kubica je povedal, da se posledice poškodbe desne roke bolj poznajo pri vsakodnevnih opravilih kot pri vožnji avta.
Artur Švarc
5. december 2017 | 9:12:09

Poljak in trume njegovih navijačev čakajo na odgovor Williamsa, ali bo poljak po dolgih letih spet vozil v F1. Kubica sam ne dvomi v to, da se lahko kosa z najboljšimi.

»Povedano po pravici, imam veliko več omejitev v vsakodnevmem življenju,« je na podelitvi nagrad Autosporta povedal Robert Kubica.

»Vožnja dirkalnika F1 ni enaka kot pred leti. Moje omejitve so precej manjše kot se zdi. 90 odstotkov moje vožnje je še vedno enake kot pred leti.«

»Sem v boljši fizično kondiciji kot pred leti. Vse moram početi bolj zagnano, leta pri tem ne pomagajo. Največja razlika je v glavi, zanimivo je, kakšen potencial imajo možgani in kako hitro se lahko prilagodijo. Na mojo nesrečo je bila moja kariera prekinjena. Imel sem hude poškodbe, a sem se naučil živeti z njimi, kako z njimi voziti dirkalnik in na koncu sem pozitivno presenečen nad rezultati.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija