Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Lauda v pokoj po 2020?
Predsednik Mercedesove ekipe Niki Lauda bi lahko po 2020 odšel v pokoj.
Artur Švarc
4. december 2017 | 13:56:25

68-letni trikratni svetovni prvak je pred kratkim prenehal s komentatorsko vlogo na RTL, vseeno pa pravi, da se še ne misli posloviti.

»Še vedno sem na vsaki dirki in zdaj ko nimam dodatnih del, se lahko v celoti posvetim Mercedesu,« je Lauda povedal za Bild am Sontag.

Lauda je s pogodbo zavezan Mercedesu do konca 2020, ko se izteče tudi aktualna pogodba Concorde.

Ko so ga vprašali, če si predstavlja življenje brez F1, je Avstrijec povedal: »Seveda, logično. Moja pogodba se izteče konec 2020 in jo bom izpolnil. Po tem se bom malce ustavil in razmislil. O načrtih je ta hip še prezgodaj govoriti.«

Lauda prav tako nima težav z družinskim življenjem, z mlajšo ženo ima dva otroka.

»Vidijo me tako pogosto kot vedno, le 21 tednov na leto me za vikende ni doma, ostalo pa sem z njimi kot vsak družinski mož. Moja družina s tem nima težav.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
hubertfast
Dober je, če vmes med dvema dirkama z vseh koncev sveta leti še domov.
5.12.2017 6:14:35
RenaultF1
Hubi a mislis da leti on ? Ce dobro preberes to nikjer ne pise, pise samo da je z njimi. Torej lahko tudi zena in otroci zraven potujejo po svetu (vem da moji bi :-)). Sicer pa tudi ce bi sam letal ni noben problem, je pilot in kolikor vem je imel ali celo se vedno ima letalsko druzbo (vec njih pravzaprav, ker je vsaj ena propadla).
5.12.2017 7:43:38
hubertfast
On ziher leti, ne vem pa če pilotira. Svoj čas pa drži, da je imel vse možne izpite. Moja bi tudi letela poleg, samo jo ne bi vzel s seboj. Button pa Coulthard sta ji namreč zelo všeč. In ko bi jaz na komandnem pultu dajal navodila Hamiltonu kdaj naj bremza, kdaj naj da gas in menja bi še kam zbežala 🤣😃😄.
5.12.2017 10:49:07

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija