EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Flavio Briatore
Ostre kritike na račun Ferrarija
Flavio Briatore je Ferrari, Vettla in Raikkonena ostro kritiziral zaradi zamujenega naslova prvaka v letošnji sezoni. Po njegovem mnenju sta v prvi vrsti kriva oba dirkača.
Bojan Vrbnjak Arhiv
14. november 2017 | 12:03:02

Možnosti za osvojitev naslova v letošnji sezoni za Vettla in ekipo Ferrari je bila velika, toda potegnjeno pod črto so naslov izgubili predvsem zaradi azijske turneje. Deloma zaradi tehničnih težav, deloma pa tudi zaradi lastnih neumnosti. V intervjuju za časnik Gazzetta dello Sport je Flavio Briatore pošteno udrihal po svojih rojakih iz Maranella. Po njegovem mnenju sta glavna krivca za zamujeno priložnost oba dirkača Sebastian Vettel in Kimi Raikkonen.

"Ferrari je imel v letošnji sezoni priložnost, da Mercedesu zada buško, vendar jim to ni uspelo. Kriva sta predvsem oba dirkača, kdo drug? V Singapurju sta se sama odstranila iz dirke," tako Italijan, ki je najbolj kritičen do Raikkonena. Finec bo tudi v sezoni 2018 dirkal za Ferrari, toda Kimi je predvsem dober dirkač številka dve, kajti popularni Iceman ne dirka več na nivoju Hamiltona in Vettla. Ampak za neko ekipo ne gre le za dirkaški naslov. "Da osvojiš moštveni naslov, potrebuješ dva dobra dirkača. Ferrari ju tačas nima. Z Raikkonenom Ferrari nikoli ne bo osvojil moštvenega naslova," pove Briatore.

Kritizirati je vedno lahko, toda Briatore ima pripravljen tudi predlog rešitve in ta se imenuje Max Verstappen. "Sam bi takoj pripeljal Verstappna, kajti on je pravi bojevnik, edini pravi talent v formuli ena. Ne vem, kaj bo storil Marchionne, saj je nepredvidljiv," še doda Briatore. Verjetno pa ne bo mogel storiti veliko, kajti Verstappen je pred kratkim svojo pogodbo z Red Bullom podaljšal do leta 2020.    

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Soling
Jst mam boljši predlog... S Kimijem naj samo na novo pogodbo sklenejo, ki opredeljuje, da Kimi ni dirkač št.2.
14.11.2017 16:19:17
iceman717
Soling žal takšen predlog ni mogoč za Ferrari, Vettla je treba umetno precenjevati
14.11.2017 17:18:25

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija