EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Valtteri Bottas
Dirko sem izgubil v prvem zavoju
Valtteri Bottas po dirki ni skrival razočaranja, saj mu je povsem jasno, zakaj mu najboljšega startnega položaja ni uspelo realizirati še v zmago.
Matej Natek
12. november 2017 | 20:28:15

Bottas je imel za VN Brazilije lepo priložnost, da pride do svoje tretje zmage v karieri. Toda Fincu se za razliko nekaterih prejšnjih dirk start tokrat ni najbolje posrečil, zaradi česar ga je Sebastian Vettel  pri zaviranju v prvi zavoj tudi uspel prehiteti. Kljub solidnemu ritmu in pravi taktiki, pa poti mimo Ferrarijevega dirkača ni uspel najti. Povsem razumljivo torej, da mu je bilo po koncu dirke še kako žal zamujene priložnosti: ''Kar se mene tiče je glavno težavo predstavljalo vrtenje koles v prazno, ki sem ga doživel na začetku. Oprijem sem namreč izgubil takoj, ko sem začel spuščati sklopko. Z mesta sem posledično slabo speljal. Sicer sem skušal zaviti na notranjo stran, toda ko sem pogledal v ogledalo, ni bilo Seba nikjer več, zaradi česar sem sklepal, da je že on na notranji strani. In res je bil.''

''Naš ritem jim (Ferrariju, op. p.) je bil zelo podoben, zaradi česar mislim, da med nami tokrat ni bilo veliko razlike. Če bi iz prvega zavoja prišel kot prvi, bi najbrž spremljali drugačno dirk. Toda to so že 'če-ji', '' je še povedal Bottas, ki ima sedaj v skupnem seštevku že 22 točk zaostanka za Vettlom.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Soling
Škoda, da si ni ustvaril priložnosti in nekoliko več tvegal.
13.11.2017 12:01:31

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija