EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Toro Rosso
Hartley kandidat za Austin
Potem ko bo Gasly na željo Honde dokončal sezono v Super Formuli, ima Toro Rosso velik problem.
Artur Švarc
13. oktober 2017 | 9:48:43

V kokpit se po dveh dirkah odsotnosti vrača Danil Kvijat, a za drugi sedež naenkrat manjka usposobljenih kandidatov. Dolgo časa se je ugibalo, ali se bo Gasly boril z Išiuro za naslov, za Japoncem pred zadnjo dirko v Suzuki zaostaja pol točke, zdaj je vendarle odločeno in Franz Tost bo zdaj moral z lučjo poiskati rezervo.

Prvi kandidat naj bi tako bil novozelandčan Brendon Hartley. 27-letnik je bil 2009 in 2010 rezervni dirkač Red Bulla, za Red Bull je testiral 2008, 2009 pa dvakrat za Toro Rosso. Potem je zapustil Red Bullov naraščajniški program.

2012 je pri Mercedesu testiral v sklopu mladih dirkačev, nekaj časa pa je prebil tudi v njihovem simulatorju. Hartley ima dovolj točk za superlicenco, a je trenutno vezan na Porschejev WEC program, v Fujiju pa bo ta vikend zaključek sezone, kjer je Hartley še vedno v igri za naslov.

Hartley naj bi prihodnje leto dirkal v IndyCarju pri Ganassiju, kar pomeni, da mora Toro Rosso rešiti še nekaj pogodbenih malenkosti. V primeru, da ideja s Hartleyem ne bo izvedljiva, je zadnja rešitev za italijansko ekipo tudi Sebastian Buemi, ki je med 2009 in 2011 dirkal za Toro Rosso.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija