EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Bernie Ecclestone
Williams naj vzame Kubico
Nekdanji prvi mož formule ena Bernie Ecclestone spada med navijače Roberta Kubice. 86-letnik ekipi Williams svetuje, da Poljaka angažirajo za sezono 2018.
Bojan Vrbnjak Arhiv
13. oktober 2017 | 8:16:56

Odkar Bernie Ecclestone ni več vpleten v dnevno dogajanje formule ena, ima Britanec sedaj več časa. In tega koristi tudi za to, da natančno spremlja prizadevanja in napredek Roberta Kubice, povratnika v formulo ena. Nekdanji prvi mož kraljevega razreda ne dvomi, da je Poljak pravi dirkač, ki bi v ekipi Williams pripomogel k napredku.

V pogovoru s kolegi iz Autosport je Britanec pojasnil: "Če Robert ne bi imel te hude nesreče na reliju, potem bi bil danes že svetovni prvak." Kubica, ki se poleg aktualnega dirkača ekipe Felipeja Masse in rezervnega dirkača Williamsa Paula di Reste nahaja na seznamu odgovornih moštva iz mesteca Grove, je v Silverstoneu opravil test z dirkalnikom letnika 2014 in ta naj bi po besedah ekipe potekal uspešno.

Prihodnji teden bo lahko Kubica – skupaj z di Resto – na Hungaroringu ponovno testiral. Ecclestone je pri tem bolj na strani Poljaka, manj je navdušen nad Škotom. "Menim, da se lahko vrne še močnejši kot prej. V glavi bo verjetno bolj agresiven kot pred svojim dolgi premorom zaradi poškodbe. Kar se tiče njegove telesnega stanja, lahko povem le to, da je pred mnogimi leti za mojo ekipo dirkal Archie Scott-Brown, ki je bil neverjetno hiter, čeprav je bilo njegovo stanje veliko slabše kot Robertovo. Kljub temu je bil uspešen in neverjetno hiter. Zaradi tega ne verjamem, da bo Robertova poškodba vplivala na uspešno vrnitev," pojasni Ecclestone, ki v siti sapi napove: "Če mu Robertu to uspelo, kar mu pripisujem, da bo namreč boljši kot kdaj koli prej, potem bodo ljudje stali za njim. Za formulo ena bo velika pridobitev. Če bi bil na strani Williamsa, bi zagotovo poskušal, da ga pregovorim v povratek v formulo ena."     

    

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Gazibo2
Se strinjam.
13.10.2017 10:16:58
hubertfast
Jaz osebno si ne bi upal, eno je testiranje, drugo je pa, ko je treba voziti kvalifikacije v Q3 in nato na dirki. Seveda mora do Q3 pridet. Če pa gre, pa naj mu znese.
14.10.2017 15:30:36

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija