EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Ferrarijeva reakcija
Španka naj bi izboljšala kvaliteto
Scuderia je po tehničnih težavah v Maleziji in Japonskem reagirala in v ekipo pripeljala Španko Mario Mendozo, ki naj bi pomagala pri izboljšanju zagotavljanja kvalitete v Maranellu.
Bojan Vrbnjak Arhiv
13. oktober 2017 | 7:47:40

Zadnje tehnične težave Ferrarija in predvsem Sebastiana Vettla v Sepangu in Suzuki, so možnosti nemškega dirkača v boju za naslov prvaka občutno zmanjšale. Tega ne vedo le tifoziji in tekmeci, tudi znotraj ekipe je jasno, da se mora v Maranellu čim prej izboljšati zagotavljanje kvalitete, da se te težave ne bi nadaljevale. Kajti Vettel je moral po dirki v Suzuki sprejeti boleče dejstvo, da sedaj za vodilnim Hamiltonom zaostaja že za 59 točk.

Kolegi in časnika La Repubblica pa sedaj poročajo, da so si odgovorni Ferrarija sedaj zagotovili storitve Marie Mendoze. Španka bo iz materinskega koncerna Fiat Chrysler prestopila v najstarejšo ekipo v zgodovini formule ena. Mendoza je že od leta 2012 v službi koncerna in je bila nazadnje vodja za nadzor kvalitete in v njeno skupino je spadalo 25 strokovnjakov, ki so bili zadolženi za zagotavljanje kvalitete. Mattia Binotto, tehnični šef Ferrarija, je to napovedal že v okviru japonske dirke. "Načrtovali smo korake, ki naj bi izboljšali naše zagotavljanje kvalitete. Izboljšali bomo naš nadzor in to smo v neki meri že storili."     

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Mario84
Fiat pa kvaliteta? Mislim da so napacno osebo nasli.
13.10.2017 11:08:34
macolar
Hehehe
13.10.2017 16:15:14
Mitja Bonča
Mogoče bo skrbela za kaj drugega, da se bo potem kvaliteta sama od sebe povečala, sem skor ziher
13.10.2017 19:53:20

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija