EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Dirkači pisatelji
Knjigi Alonsa in Grosjeana
Dva dirkača sta dejavna tudi izven dirkalnih stez. Fernando Alonso in Romain Grosjean poskušata biti uspešna tudi kot avtorja. Španec piše avtobiografijo, Francoz pa kuharsko knjigo.
Bojan Vrbnjak Arhiv
12. oktober 2017 | 8:21:30

Že konec tega meseca naj bi se na policah knjigarn pojavila kuharska knjiga dirkača ekipe Haas Romaina Grosjeana, katero bo Francoz, rojen v Ženevi izdal skupaj s svojo soprogo Marion Jollés Grosjean. Dirkač in nekdanja televizijska novinarka bosta v knjigi zajela 46 receptov, katere sta kreirala skupaj z znanimi kuharji kot so Akrame Benallal, Guy Savoy in Christophe Michalak.

Kupci knjige bodo spoznali veliko o kulinarični naklonjenosti dirkača ekipe Haas, kot tudi mnoge recepte, ki jih je izdelal prav on in ki služijo za podporo pri njegovem trdem treningu. Knjiga z naslovom "Cuisine et Confidences" bo na voljo tako v francoskem kot tudi angleškem jeziku.

Medtem ko se bo Grosjean spoprijel z eno izmed svojih priljubljenih konjičkov, pa zvezdnik ekipe McLaren Fernando Alonso napoveduje, da bo konec prihodnjega leta objavil svojo avtobiografijo. Dvakratni svetovni prvak bo v knjigi predstavil svojo osebno plat in povedal pravo resnico svoje kariere, kar je pred objavo napovedal tudi založnik Planeta.

Omenjeni založnik prav tako izda, da se je Alonso o izdaji avtobiografije odločil že pred leti. In založnik prav tako obljublja, da bo ponosen Španec v knjigi spregovoril o najpomembnejših trenutkih svoje osebne in poslovne kariere.         

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
2fast4y
Knjige naj pišejo po končani karijeri....
12.10.2017 8:37:19
Dynisco
Tole Alonsovo bom pa prebral, pa magari, če bo v španščini. Me prav zanima, kdo vse bo kriv za vse krivice, ki se mu gode?!
12.10.2017 11:51:04
Fero
2fast4y: Saj Alonso je imel pri McLarnu na mnogo dirkah čas za pisanje. Odpeljal je nekaj krogov, parkiral dirkalnik, potem pa pisal.
12.10.2017 12:07:02

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija